Vihdoinkin sain itsestäni sen verran irti, että tein blogin. Osittain muiden painostuksesta, mutta myös omasta tahdosta sai tämä bloksu alkunsa. Nyt on siis reilu viikko Sveitsissä oleilua takana, ja tässä pikaversio näistä päivistä.
1.9 saapui lentsikka Zürichin kentälle, mistä sitten perheeni kanssa kruisailimme tänne pieneen Fällandeniin, joka on nyt siis kotikyläni. Työt ja koulu alkoivat heti seuraavana päivänä ja kotiutuminenkin sujui ihan kivuttomasti. Perhe on ollut oikein mukava,  kivoja kavereita on löytynyt jo monta ja päivä päivältä tykkään tästä maasta aina vain enemmän! Olen ehtinyt jo tehdä vaikka mitä, kuten datailla ja datailla, vähän myös piipahtaa Zürichissa, ja muissa, vähän pienemmissä naapuricityissä, leikkiä Nooran kanssa heppaa ja prinsessaa, katsoa Muumia ja käydä lenkillä. Niin ja koulussa, sitä ei tässä tapauksessa sovi unohtaa!
Näin lähti tämä reissu käyntiin, ja tästä eteenpäin yritän kaikilta kiireiltäni ehtiä tänne kertoilla jotakin pieniä juttuja elämästäni :)