Aloitin päivän ihan loistavalla sämpylällä ja sitten suunnattiin Nooran kanssa tsekkaamaan Fällandenin kiva piskuinen tori, joka oli täynnä kojuja ja iloisia ihmisiä. Keinumisen ja kieppumisen jälkeen mut istutettiin auton rattiin, ja pääsin ajelemaan Sveitsin motareille. Se oli melkoisen jännää, mutta selvisin siitä oman mittapuuni mukaan oikein mallikkaasti! :D Auto pysyi priimakunnossa, enkä ainakaan huomannut aiheuttaneeni mitään hirveetä häslinkiä siellä monien kaistojen keskellä. Näin myös maailman söpöimmän koiran (heti Kaapon jälkeen), jonka olisin kovin mieluusti ottanut mukaan kotiin.

Dübendorfista hypättiin Katin kanssa junaan ja matkattiin kohti suuren suurta Zürichia, jossa treffattiin lisää frendejä. Tyttöjen kanssa kierreltiin kauppoja, käytiin kaffella, syömässä ja ihan pienesti poikettiin Nelssonissa :))   Oli oikein mukavaa, ja nyt mulla on taas uusi neule ja se fleece, jota ehdottomasti tarvitsee kun menee ulos aamuisin. Zürichin vanha kaupunkikin oli niin ihastuttava, että taidampa lähteä sinne uudestaan huomenna. Tällä kertaa ihan ypöyksin. Saa nähdä miten selviän, pitäis varmaan hommata kartta jo valmiiksi....

Onnistuneen kotimatkan jälkeen leikin hetken muumia, maistoin luumupiirakkaa ja luin tytöntyllerölle iltasadun. Lopuksi vähän datausta ja sitten pää tyynyyn. Tschüss!!

ps, Törmäsin tänään myös ihanaan postitätiin, joka toi mulle kasan Yläreitä. Tää paransi hyvää päivää entisestään, thänks mami!