Huhhui kun aika täällä menee nopeasti. Nyt on taas jo perjantai. Viikko on mennyt oikein mallikkaasti ja oon ehtinyt tehdä jo vaikka mitä, joko Nooran kanssa tai ilman.

Maanantai oli täällä sellainen hassu päivä. Kouluja ei ollut, ja ihmiset pääsivät pois töistä tavallista aikaisemmin tai saivat kokonaisen vapaapäivän. Meillä oli Nooran kanssa lepi päivä, kateltiin taas Muumia, käytiin karusellipuistossa ja illalla suunnattiin koko perheen voimin viemään tyttöä tanssitunnille tuohon viereiseen kylään. Siellä käytiin vähän ostostelemassa ja heeboiltiin tanssikoululla. Kävin vielä lenkillä ja sitten menin nukkumaan.

Tiistaina olin Nooran kanssa ihan hela dagen. En tehnyt mitään kovin kummallista, kävelin neljä kertaa kindskiin ja takaisin, tein ruokaa, leikin jotain intiaanileikkiä ja piirtelin naapurin lapsosten ja Nooran kanssa liiduilla ulos. Se oli kivaa.

Keskiviikon aloitin leipomalla pullia. Se oli jännää puuhaa, edellisestä kerrasta kun oli päässyt jo pikkuinen tovi kulumaan. Lopputulos oli kuitenkin aika hyvä, ja sain niistä jopa kehuja. Teen siis pullaa toistekin. Iltapäivällä lähdin Zürichiin palloilemaan Sallan kanssa. Kierreltiin taas kauppoja ja kaupunkia, oltiin piiitkällä vesibussi reissulla ja keksittiin huima määrä kaikkea, mitä täytyy tämän vuoden aikana tehdä. Illalla treffatiin uusi tuttavuus Satu, ja käytiin vielä Mäkkärissä ennen kotiinlähtöä. Mukaan reissulta tarttui tennarit ja pari t-paitaa, sekä jälleen yhden Intersport-visiitin jälkeinen varma fiilis siitä, että ostan sen ihastuttavan talvitakin! :) Ehkä ens kerralla..

Torstaiaamun vietin kotona tuskaillen karmeaa kurkkukipua, jonka onneksi saa hetkeksi pois Buranalla, Nooraa oli kuitenkin pakko lähteä hakemaan kotiin ja siinä touhottaessa unohtui kipeilytkin. Iltapäivällä oli taas yksi tanssitunti, ja wuhuu, se opettaja oiken pyysi mua katsomaan sinne. Siinä penkillä istuskellessa tuli sellainen olo, että harmi kun en ole enää 5-vuotias. Olis ihan kivaa kipittää ympäri salia vaikkapa aurinkona ja tehdä kuperkeikkoja. Kotona pidettiin Nooran kanssa lettukestit ja illaksi lähdin kouluun. Osaan sanoa jo ainakin 10 lausetta saksaksi!

Ja sitten perjantai. Tähän mennessä olen herännyt ja siirtynyt sängystä tietokoneelle. Vielä tänään aion parannella kurkkua, vahtia Nooraa pari tuntia, menna käymään Minnan kanssa jossain isossa urheilukaupassa ja ruokaostoksilla, ehkä mennä myös Usteriin ja ehkä käydä kirjastossa. Ainiin, ja tänään pitäisi vihdoin ja viimein varata ne lennot Pariisiin !! :)