Viikon kohokohta, sen loppu, jota olimme taas koko pitkän viikon tyttöjen kanssa suunnitelleet, oli oikein mukava.

Vietin aamupäivän Nooran kanssa kotona. Käytiin kirjastossa katselemassa Aku Ankkoja hullusta sateesta huolimatta. Tää oli hyvää harjoitusta, sillä vettä tosiaan satoi koko päivän, eikä sen takia nyt iltaa voi kotona olla. Kolmen aikaan tavattiin jengimme kanssa HB:n kellon alla, ja jatkettiin siitä sitten matkaa kohti Lollipop -kauppaa. AH sitä irtokarkkitaivasta! Nameja oli joka kokoa ja makua, voi juku! Kerättiin pussit täyteen ja lähdettiin kokeilemaan, miltä Sveitsissä tuntuu käydä elokuvissa. Hienoahan se oli, vaikka elokuva Eat Pray Love olikin jokseenkin outo.

Koska ilta oli vasta nuori, lähdettiin vanhaan kaupunkiin katselemaan menoa. Meno oli hyvä, sillä jouduin herättämään Minnan hakemaan mut ja Sallan kotiin vasta puoli kuusi aamulla. Onneksi hostmami oli ihana, ja lähti pelastamaan lapsenvahtiaan keskellä "yötä". Sen verran voimille tuo 8 tunnin pippaloiminen otti että oli aivan uskomattoman kiva päästä nukkumaan, naapurin herätyskellosta huolimatta...

Melkoisen ankea sunnuntaiaamu koitti vähän liian aikaisin, noin tunnin nukkumisen jälkeen. Eipä siinä sitten muu auttanut kun hammasta purren lähteä aamukebabille Dübendorfiin, ja se kannatti. Olo parani ainakin hitusen. Sallan Zürichiin saattamisen jälkeen tein vielä pienen bussitripin, sillä jotenkin vahingossa ajoin kotipysäkin ohi. Hassu juttu. Onneksi pääsin lopulta kuitenkin nukkumaan 3 tunnin päikkärit. Ensimmäiset kunnon päikkärit kuukauteen! Kyllä nyt isukki olisi ylpeä. Illan aikana kävin about 400 metrin lenkillä, satoi taas joten piti palata takaisin ja värjäsin Minnan ripset. Pelkäsin kovasti puhkovani sen silmät sillä pelottavalla tikulla, mutta onneksi näin ei päässyt käymään :D

 

JJJJAAA maanantaiaamu. Huhhurja, se oli kamala. Herääminen aiheutti Nooralle sellaisen itkupotkuraivarin, että siinä oli hyvät neuvot tarpeen. Onneksi tyttö rauhoittui ja lähdettiin talsimaan kinskiin hyvillä mielin. Mä päätin kuitenkin aloittaa päivän uudestaan ja menin jatkamaan unia. Mun toinen aamu olikin sitten jo kivempi :) Hain Nooran kotiin, ja kerättiin matkalla iso kasa vaahteranlehtiä. Tuli melkoinen kerhotätiolo, kun suunnittelin että miten tehdään niistä joku päivä tosi hienoja kortteja. Nyt olohuoneen lattialla on lehdet kuivamassa ja niiden päällä kaikki kirjat, mitä Noora omistaa. Aikamoinen pino siis.

Iltapäivällä Salla ja Ellen tuli meille kyläilemään. Syötiin ja käytiin retkellä liukumäkipuistossa. Oli oikein kivaa ja lapsosetkin viihtyivät yhdessä, välillä paremmin ja välillä huonommin. Nyt täytyy mennä kiskomaan Noora telkkarin edestä, ja aloittaa iltapuuhat :)

Heipodei!