Ensin lauantai.

Aamu oli oikein mukava ja no, rauhallinen. Olin yksin kotona ja postimopedi toi mulle Ylä-Satakuntia. Niitä lueskellessa ja aamupalaa syödessä sekä aikataulut, että ajantaju katosivat johonkin. Luulin olevani myöhässä ja juoksin bussipysäkille 20 minuuttia liian aikaisin. Bussin odottelu oli kyllä ihan mukavaa ja siinä vaiheessa vasta riemu repesi kun myöhästyin bussin takia Zürichin junasta. Lopulta kuitenkin pääsin onnistuneesti perille ja lähdettiin Ninnin ja Sallan kanssa kiertelemään cityä.

Suunnatiin taas, yllätys yllätys, vesibussiin ja sen jälkeen syömään (Starbucksia unohtamatta!). Vatsat palanutta patonkia täynnä marssimme kera suurten odotusten kahvila Sisuun. No, se oli pienoinen pettymys. Siellä myytiin croissanteja karjalanpiirakoiden sijaan ja lakupötkökin maksoi saman verran kuin Suomessa viisi. Sloganista Kahvi ja Kalja toki täytyy vähän antaa plussaa.

Suomalaisina päätettiin sitten seuraavaksi mennä puistoon maistamaan banaani- ja mangokaljaa ja muutamaa muuta, vähän parempaa vaihtoehtoa. Suomi-musiikki houkutteli sitten paikalle yhden Suomi-miehen, joten meillä oli hyvin suomalainen ilta. Mä lähdin siitä sitten kotiin ja tytöt jäi pitämään lippuja korkealla! :D

Ja sitten sunnuntai.

Lähdin heti aamusta matkaan, kun reissauslippu oli iltapäivään saakka voimassa. Ensiksi menin Zürichin asemalle ostamaan lisää zoneja, jotta pääsen laillisesti käymään Usterissa. Siellä kiertelin keskustaa ja kiipesin johonkin vanhaan linnaan sekä kirkkoon, ja voi juku niitä maisemia!! OsteriUsteri oli ihan kiva, ja sieltä sai hyvää jäätelöäkin. Palasin takaisin Zürichiin ja jatkoin sieltä sitten bussilla Fällandenin kautta Mauriin ja takaisin kotiin. Ai niin, juttelin rautatieasemalla jonkun miehen kanssa hinduista. Se oli kovin kiinnostunut mun tekemisistä kun kerroin että oon Suomesta.

Tänään oli niiin loistava ilma, ettei vaan voinut jäädä neljän seinän sisään. Hyppäsin siis lenkkareihin ja lähdin lenkille. Suomalaisilla olis niin paljon opittavaa näistä lenkkireiteistä. Täällä kun on monta kymmentä kilometriä ihania polkuja ihanissa metsissä.  Jyrkimpiin kohtiin on tehty rappusia ja pikkuisilta silloilta on kiva katsella alhaalla virtaaviin puroihin. Voi sitä luonnon rauhaa :) Illalla lähdin vielä pyöräilemään tuolla hurjalla maastopyörällä ja kävinkin siinä sitten kolmessa eri kylässä.

Iltapalan ja suihkun jälkeen istahdin sohvalle katsomaan Mamma Mia!:a Minnan kanssa. Se on sitten mainio leffa. Ihmeteltiin että miten nopeasti tää aika on mennyt kun pian on jo kolme viikkoa takana! Sen kunniaksi sain tehtäväkseni imuroida kerran viikossa, mutta sehän passaa. Imurointi on kivaa :)