Yksi iso plussa Sveitsissä on se, että täällä syysloma kestää kaksi viikkoa. Nämä kyseiset 14 vuorokautta ovat tavallista arkea huomattavasti mukavampia myös aupairin kannalta. Tässä vähän menoa ja melskettä, mitä näihin päiviin on mahtunut ja tulee mahtumaan.

Viime viikon kürbisseikkailun jälkeen lähdin perheeni mukana pienelle lomalle Itävaltaan. Paikka oli nimeltään Jerzens ja se oli noin 2,5 tunnin ajomatkan päässä Fällandenista. Meidän hotelli oli oikein mukava, ja tottahan nyt neljältä tähdeltä jo voi vähintään sitä mukavuutta odottaakin. Mun päivät täällä kuluivat lähinnä juoksumatolla (paljain jaloin) kirmaten, uima-altaassa ja ulkoporeammeessa lilluen ja saunassa istuen. Niin ja tietysti syöden. Joka päivä oli kaksi buffettia ja illallinen. Viimeisenä iltana tämä illallinen huipentui kahdeksaan eri ruokalajiin. Nam. Tää reissu oli oikein kiva, mutta yksi miinus oli. Mä löysin täältä ihan mielettömän hienon takin, joka maksoi likemmäs 400e. Onneksi hinnat olivat euroina, se pisti edes vähän kapuloita rattaisiin. Takin etsintä siis jatkuu edelleen.

Kotiin palattiin perjantaina, ja viikonloppu meni rennosti kavereiden kanssa. Salla oli meillä yökyläilemässä ja lauantaina suunnattiin tyttöjen kanssa Ninnin luo Oberhallaun nurkille. Piipahdettiin nopeasti Saksan puolella hieman öö ostoksilla ja sitten pidettiin pikkuinen viini-ilta näin kumman kaan ja tyttöjengin kanssa. Oli melkoisen hauskaa! Sunnuntaina pyörittiin hetki Schaffhausenissa, ja voi jösses kun se oli hieno city. Onneksi pääsen sinne taas kahden viikon kuluttua Annin ja ihanien Sveitsifrendieni kanssa :) Muuten sunnuntai sujui lepäillessä....

Uusi viikko lähti käyntiin rennosti. Yhdistettiin kumpaisenakin päivänä Katin kanssa viisaat päämme, ja kehitettiin yhteistuumin lapsosillemme tekemistä. Naurusta ja ilokarjuista päätellen ollaan myös onnistuttu. Ollaan kierretty kaikki (!!) lähialueen puistot läpi, kyläilty puolin ja toisin ja nautittu aupairelämästä. Tää on välillä niin siistiä! Nyt "joudun" kuitenkin jättämään työt muutamaksi päiväksi ja lentelemään Pariisiin Essi-murun luo. Tsemppiä Katille, jatketaan tiskausta taas ensi viikolla ;)

Nyt pakkausoperaation kimppuun, ja laskemaan minuutteja siihen kun Alex kurvaa pihaan ja vie mut kentälle. PItäkää peukkuja ettei Ranskan typerät lakot pilaa mun reissua <3