Hellurei!

Keskiviikkona:

- Mulla oli vapaapäivä. Nukuin siis myöhään ja kävin lenkillä.

- Lähdin Minnan ja Nooran kanssa Oberwinterthuriin Suomikouluun. Siellä hengailtiin Ninnin kanssa lähikuppilan terassilla ja syötiin aivan ihanat jätskiannokset ja juotiin köökiä. Plussana oli ihan mahtavat maisemat ja loistava ilma.

- Aurinko porotti terassille niin, että poltin toisen käteni punaiseksi. Olin puolipunainen. Pelästyin myös liskoa rappusissa ja meinasin kaatua. Sanna on vähän nolo.

- Todellisuus siitä, miten hurjia 5-vuotiaat tyttölapset voivat olla, iskeytyi suoraan vasten kasvoja. Yksi tyttö löi toista tyttöä pullolla päähän niin lujaa, että Sannalta meinasi lähteä taju siinä verilammikon vieressä seistessä.

- Paistoin pannukakun ja meillä oli vieraita, joille sain kertoa että Suomessa on nyt jo tosi syksy. Hahaa.

Torstai:

- Tulin aamulenkiltä klo 9.14. Mikä mua oikein vaivaa?

- Tein hassua ruokaa hassuista vihanneksista. Lopputulos oli kuitenkin aika hyvä!

- Vein Nooran tanssitunnille, ja kilometrin matka sieltä takaisin kesti noin kolme tuntia. Oli niiin paljon kaikkea nähtävää, kuten jättiläisetanoita, kastanjoita, kiviä, lehtiä, oksia ja AVOAUTOJA! Noora kertoi mulle, että miten sen mielestä avoautot on tosi hienoja ja niitä me sitten bongailtiin...

- Menin kouluun ja meillä oli Katin kanssa niin hauskaa, että Olga meinasi menettää meihin hermonsa. Tarjottiin myös salmiakkia eräälle Irlannista kotoisin olevalle pojalle ja sitä mussuttaessa opiskelutoverimme ilmeet muuttuivat mitä kummallisimmiksi. 

Perjantai:

- Kävin taas lenkillä. 1,5 tuntia ulkoilua auringon noustessa. Harmi kun oli niin sumuista, että Alpit oli piilossa. Tapasin myös erään papparaisen, joka kertoi mulle SAKSAKSI koirastaan. Ymmärsin omasta mielestäni kaiken, joten edistystä on tapahtunut.

- Tein elämäni ensimmäiset mokkapalat, joista tuli tosi hyviä. 

- Kati ja Nanna oli meillä kylässä, ja sitten mä menin niille. Oli ihan mielettömän kivaa syödä, datailla ja parantaa maailmaa koko ilta! Ai niin, ja vähän käydä välillä ajelemassa hassun muotoista liikenneympyrää ihQbemarilla. Oltiin myös Martti S-kilpailua, ja aletaan olla jo tosi eteviä Marabongareita ;)

- Pelasin kotona Muumipelejä ja nyt vuorossa Salkkarit.

PS, näin 24 vuorokauden perusteella voin todeta, että elämä täällä on aika hassua.