Tänään, tiistaina, oli ihan huikeen hyvä päivä! Okei, oli muutama vastoinkäyminenkin, kuten herätys aamu 6 ja pannukakuksi menneet letut. Onneksi tästä lättänäpannaristakin tuli ihan kohtalaisen syötävää.

Aamutohinoiden jälkeen tosiaan lähdimme Katin ja Nannan kanssa kohti kurpitsanäyttelyä. Pienoisella BMW:llämme kiisimme pitkin motareita ja vähän pienempiä teitä kohti määränpäätämme ja lopulta myös löydettiin sinne! Tää paikka oli ihan loistava, joka puolella vaan kurpitsoita, joista oli tehty dinosauruksia. Kersoille löyty heinäpaalikiipeilyteline ja pikkuinen leikkipuisto ja voi kun ne tykkäs :) Välillä juotiin tuoretta omppumehua ja syötiin luumupiirakkaa, ja taas matka jatkui! Tuolla touhottaen kului myös meidän aupairien aika hyvin, ei vilkuiltu kelloa juuri ollenkaan. Ja aurinkokin paistoi, ja maisemat oli nättejä. Ihana Sveitsi!

Paluumatkalla poikettiin vielä Maurissa (tää on joku kylä, ei mikää miäs) ja oudolla leikkikentällä. Se paikka oli todella outo, koska siellä myös me Katin kanssa löysimme sisäiset lapsemme. Voi sitä riemua, kun päästiin pomppukeinuun, toukkaan ja mehiläiseen. Pienokaisemme alkoivat kuitenkin jo väsähtää, eikä mikään ihme sillä olihan meillä jo kuuden tunnin palloilut takana. Nyt on jo väsy, ja tekisi mieli nukkumaan, muttei auta kuin alkaa pakata. Huomenna kohti Itävaltaa. Ciao!